Nagranie Webinar: Uważaj, władza psuje mózg! - Grupa Trop

NAgranie webinaru 

1 komentarz

  1. Maria

    Bardzo dobre, konkretne informacje. Dziękuję, jestem wdzięczna za tę wiedzę.

    Odpowiedz

Wyślij komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

obowiązek informacyjny:

 Cieszymy się, że zechciałeś dołączyć do bazy naszych subskrybentów. Wszystkie szczegółowe informacje związane z tym jak dbamy o Twoje dane osobowe i Rozporządzeniem o ochronie Danych Osobowych (RODO) znajdziesz w polityce prywatności.  Poniżej tylko te najważniejsze 🙂

Informujemy, że:
1) Administratorem danych osobowych jest Centrum TROP spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Warszawie przy ul. ul. Patriotów 220, 04-701 Warszawa (KRS: 0000221514), zwany dalej Administratorem;
2) Administrator prowadzi operacje przetwarzania danych osobowych,
3) dane osobowe przetwarzane będą w celu marketingowym i nie będą udostępniane innym odbiorcom,
4) podstawą przetwarzania danych osobowych jest ustawa z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz.U. z 2017 r. poz. 1219, art 172 ustawy z dnia 16 lipca 2004 r. prawo telekomunikacyjne (Dz. U. z 2017 r. poz. 1907 ze zm., Rozporządzenie 2016/679 Parlamentu Europejskiego i Parlamentu UE z dn. 27.04.2016.
5) dane osobowe są niezbędne do dalszego kontaktu z  w sprawie wydarzeń rozwojowych organizowanych w Grupie TROP
6) masz prawo do: • żądania od Administratora dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania danych osobowych, • wniesienia sprzeciwu wobec takiego przetwarzania, • przenoszenia danych, • wniesienia skargi do organu nadzorczego, • cofnięcia zgody na przetwarzanie danych osobowych.
7) dane osobowe będą przechowywane do momentu cofnięcia zgody przez Ciebie

W przypadku pytań i wątpliwości możesz się skontaktować z naszym biurem (biuro@grupatrop.pl, 22 615 52 40).

 

Kontakt / zapisy

Wybierz

13 + 2 =

Kontaktując się z nami, przekazujesz swoje dane osobowe, które będą wykorzystywane w celu obsługi Twojego zapytania. Szczegóły znajdują się w polityce prywatności.

TO CIĘ MOŻE JESZCZE ZAINTERESOWAĆ: